Rabu, 10 Ogos 2011

Anti my-ex???????

Hah??Siapa yang anti ex tu??Aku ke??ehh....nape ada page AME kt tepi blog aku tuh??erkkk.....apa ni....apa?apa?apa??hehehe...jangan marah aaaa....aku la yang add pages tu....sapa2 yg rasa anti giler2 kt ex dia, sila la like page tu....huahuahua.....aku xhasut aaaaa...xde...xde......

Sebenarnya, page tu bukan diwujudkan utk suruh korang benci dengan ex korang....aku xsuruh pun...page tu ditubuhkan semata-mata untuk membaca luahan korang, pendapat korang.....kalau2 ada orang tanya pendapat pasal pasangan2 yg nk bercinta ke.....tengah bercinta ke....korang share2 laa.....xbaek wooo benci2 kat sesama manusia...Allah tak suka taw.......anggap je tu dah takdir korang....

Okeh!!!kalau rasa nk promote kt kengkawan, sila promote ekk...aku tak marah pun....lagi aku suka....hehe


2 ulasan:

  1. sy x benci ex sy.. tp sy xnk tgk muke die lg... hehehehe (mood=emosi)

    BalasPadam
  2. hehe....kalo xmo tgk,suh die pakai topeng ekk...topeng powerpuff gugurl ke..hehe

    BalasPadam