Khamis, 22 September 2011

Cahaya Hati

Allah engkau dekat penuh kasih sayang
Takkan pernah engkau biarkan hamba-Mu menangis
Karna kemurahan-Mu
Karna kasih sayang-Mu


Hanya bila diri-Mu
Ingin nyatakan cinta
Pada jiwa yang rela dia kekasih-Mu
Kau selalu terjaga yang memberi segala


Allah Rahman Allah Rahim
Allahu Ya Ghafar Ya Nurul Qolbi
Allah Rohman Allah Rahim
Allahu Ya Ghafar Ya Nurul Qolbi


Di setiap nafas di segala waktu
Semua bersujud memuji memuja asma-Mu
Kau yang selalu terjaga yang memberi segala


Setiap mahluk bergantung pada-Mu
Dan bersujud semesta untuk-Mu
Setiap wajah mendamba cinta-Mu cahaya-Mu


Yaa Allah Ya Rahman
Yaa Allah Yaa Alllah Yaa Allah
Ya Nurul Qolbi
Yaa Allah


**Penyanyi : Opick - Cahaya Hati
**Nak taw, sila layari youtube........

Koleksi handphone aku......

Macam banyak je hp kan??hehehe.....takde la banyak sangat pun....satu je pun...yang ada tu cuma kotak-kotak je.......terlupa nak buang.....tersimpan lak kat rumah.....hehe......


Hehe...ni la hp first yang aku beli menggunakan gaji aku......hp murah jekkk....tapi, ternganga gak la masa nak membayar......huhu......


Lama gak aku guna hp tuh......Lepas tu, upgrade sikit la kan.....aku guna hp ni lak.....samsung touch screen gitu.....nak berlagak la kononnya kan.....amek kau......akibat bengang guna hp gitu, tak sampai sebulan aku beli hp lain lak......tapi, kena tipu la plak.....sedih tul....masa tu nak menyesal da tak guna da pun.....then, terpaksa la aku beli hp gini....huhuhu


Woooo....jangan main-main ngan hp ni.....terbaik tu....sound pecah telinga tu....sim dual lagi taw.....radio dia memang best....pakai antena tu....hikhik....tak kesah.....asal ada memori kad okeh......hehe......

Then, aku beli lain lepas aku putus dengan ex bf aku....bukan sebab berkecai okeh.....tapikan, hp ni kira tahan gak laa....kena baling kat dinding pun still okey......terbaeeekkkk!!!!...hahaha......

Agak-agak, aku guna hp apa sekarang??hmmmm....biar lah rahsia.....hehe.......mak aku sampai membebel la sebab anak dia ni suka sangat membazir......jangan risau mak.....anak mu ini dah insaf dari berbelanja boros......hehehe