Rabu, 22 Jun 2011

Sangat tak adil taw tak???

Aikk??xabes lg ke isu pg td??huhu...belum abes lg...sebab aku asyik duk terpikir je....dan bg aku,keputusan yg dibuat tu sgt2 tidak adil....sgt2 berat sebelah bg aku......aduh..apa la yg aku merepek2 ni.....hehehe...aku xboleh nk luahkan....sebab tu aku hanya mampu merepek2 dlm blog kesayangan aku ni...aku xharap pun org tu baca.......tp sekurang2 nya aku dpt rilekkan minda ni jap.....
Aku xpaham...nape mesti keputusan tu dibuat secara kejam...apa die xpikir ke impak pd org yg terkena tu??die senang la.....sebab bg die,keputusan tu da cukup adil bg die...tu bg die,bukan bg aku......bukan bg sesiapa pun kalau org laen yg terkena.....aku sgt xsenang hati betul laa....huhuhu.....cmne la nk tenangkan hati ni...nk kena watpe ekk??wat bodo??lg la aku tensen....nk jenjalan???letih laaa....hmmm...kena pikir jap...pikir....pikir....pikir....hah...da taw da...aku kena tido......yess...cara paling mujarab sekali....tido laa....lalalalala.....

apa yg aku rasa SEKARANG.....5 minit yg lalu

apa yg aku rasa sekarang ekk??aku rasa sgt marah....sakit hati...bengang....sgt2 sakit hati...ini tak adil.....tak sama....semuanya berbeza.....cehh...apa yg aku mengarut ni???hehe...aku sebenarnya nk marah kt seseorang....tp aku rasa xpatut la nk marah2 kt org ni....nnti aku gak yg sakit hati.....org tu lak yg terasa ati...xpe...demi menjaga PERASAAN aku sendiri...aku tulis jela dlm blog....so,lega la ckit perasaan aku yg tengah hot ni....hehehe.....
Time2 camni la...aku dpt meng'improve'kan lg mutu menaip aku......sebab nye aku dpt menaip ngan cepat dan mcm2 yg aku nak taip.....tgh marah la katakan....hehe....sesungguhnya aku tersangat la bengang...bengang dan bengang.....bengang tahap cipan da ni....adoyaiiiiiii.......tp apa aku boleh buat....cuba memahami keadaan dgn sebaik2nya....tp...mampukah aku???aku bkn la sekuat mana pun....hehe....okey la...aku da rasa lega ckit da ni...nk chow dlu bebeh...Assalamualaikum......