Selasa, 21 Jun 2011

Kembali ber'blog'

Assalamualaikum....hai all...hehe
Aku rase..cam da lama sgt aku x login kt http://www.blogger.com/ ni....pasalnya....aku balek kmpg last week...ada kenduri kat umah aku...kenduri akikah anak sedara aku...Irfan namanya...so,bizi ckit la dan jugak letih...cam aku lak yg wat kenduri tu....hehe...
Then,semalam aku rasa xlarat nk write down pape....dan otak pun membeku masa tu....hehehe...so,ari ni aku dah login...cuma aku tengah pikir,apa aku nak tulis ekk....terasa cam blur je rasanya.....hehehe....tp xpe...still ada masa...aku bukan nk masuk pertandingan pun....aku menulis just utk luahkan apa yg aku rasa...apa yg aku buat je...memandangkan aku xreti nk explain secara realiti, aku kena la buat secara maya...sama ada org ada follow atau tak,aku belum kisah lg....mungkin suatu hari nnti aku akan kisah kot....hehehe....