Jumaat, 19 Ogos 2011

Kau yang ku nantikan.......

Terlalu lama aku menantikan kehadiran mu....
Terasa sesak nafasku bila kau dikatakan menghilang tanpa jejak......
Kenapa kau harus pergi tanpa menjenguk aku walau sesaat?
Betapa seksanya jiwa aku ini, tidak dapat melihat wajahmu.....
Tidak dapat bertentang mata........
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iklan jap....haha...apahal lak nak berjiwang bagai ni.....geli pulak membacanya....okey lah....aku nak cite benda lain sebenarnya....Memang la aku duk ternanti-nantikan...tapi sesuatu, bukan seseorang taw.....hehe......

Aku tunggu barang yang aku order 3 minggu yang lalu.....agaknya abang posmen tak jumpa kot alamat yang aku tu...terpaksa la barang aku tu dipulangkan semula pada owner nye......then, da hantar semula, sampai la kat tangan aku pada hari semalam, iaitu hari Khamis, bersamaan 18 august 2011....hehe........

Apa barangnya??apa??apa??ni la antara barang2 tersebut....hehe....








Jeng...jeng...jeng....ni la barang yang aku duk nanti-nantikan tu....baju je.....hehehe....aku beli 2 helai jekk....rasa cam nak bawak p opis....tp, buley ke ekk??hikhik.....kang kata aku nk menunjuk2 lak....tapi.....ehhhh...lantak laa...baju aku...apa yang dieorang susahkan kan...tak nak tengok, kasi pejam la mata.......hahaha.....

**Nak pakai masa raya pun okeh ni!!!!hehehe