Khamis, 11 Ogos 2011

I nak balik kampung i jugaaaakkkkk!!!!!!!!!!

Ehhh....lagu raya dah berkumandang ke??Kalau belum maknanya telinga aku la yang salah dengar ekk??Ehh...tak jugak....sebab pagi2 aku sampai kat opis aku yang tercinta tadi (ewaaaahhhhhhh....tercinta gitu...hikhik).......aku terdengar lagu raya.....tapi aku rasa tu mp3 je kot....itu tandanya, orang tu tak sabar nak balik beraya......ohhh.....mesti orang jauh tu....tapi lagu tu berkumandang kat area orang yang dah berkahwin....hmmmm....ni mesti tahun ni turn beraya kat rumah family dia.....haha....pandai-pandai je aku ni kan........

**ehhh...kat radio dah keluar lagu raya ke??

Aku??aku rilek aaaaa....tiap-tiap tahun turn aku jek.....hehehe.......cuma tahun ni aku sorang je kena balik kampung....kakak2 aku semua beraya kat belah suami.....hmmm..maknanya aku la yang kena sponsor semua!!!!duit raya.....kuih raya....baju raya.....erkk!!!cukup ke tak ye??huhu......tapi aku tak kisah pun....beraya memang dua kali setahun tapi aku sponsor sekali je......yang sekali lagi tu aku paw aaaaa kakak2 ngan abang aku.....hehe.....baik kan adik dieorang ni???

Sesapa ada masalah dengan giliran balik kampung untuk berhari raya??Asyik2 kampung suami je.....asyik2 kampung isteri je.....ahhh, senang2...."u balik kampung u, i balik kampung i".......tapi, best ke kalau macam tu??kalau macam tu, tak payah tunggu hari raya....bila-bila pun boleh kan???hehe....aku xmo komen lebih-lebih...sebab aku belum berumahtangga lagi....sat g kena kat batang hidung aku sendiri, menangis tak berlagu la aku.......huhuhu


Selamat hari raya semua!!!!!ehhhh...terasa macam awal je lagi kan....takpe lah, aku tarik balik la ucapan aku tu......next next week aku ucap semula ekkk.....hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan