Ahad, 12 Jun 2011

hArI ni hAri ahAd.....hEhE

hari ni Kelantan cuti....hehehe...rse nye xde kne mengena ngan aku kot...aku bukan org Kelantan....hahaha...aku ni org Pahang...cume satu pantai timur jela....highway pun ikut highway yg same......hehehe.....hmmmm...ari ni ade kenduri kt apartment sebelah aku....sepanjang aku tinggal kat cni,aku pun da biase ngan suasana kt cni......sebab, bila time kenduri je...,mesti dieorang wat karoke punye laa...siang dan malam....masing2 nk sumbangkan suara...hehe...mula2 duk kat sni....aku tensen gak...mane taknye...memalam pun nk karoke...sakit lubang telinga aku...nk tido pun susah...last2,aku join dieorang karoke...hahaha....hati pun xsakit...hehehe...tp limit dieorng bley memekak smpai kul 12 tgh mlm je....fuhh...lega....hehehe....
Selalunye, ari2 cuti ni...aku lepak je kat umah..kalau2 aku bosan ke,aku g la merentas jejantas menuju ke Midvalley.....lepak kat sane...sengsorang pun bley...aku xheran pun...bknnye ade org nk ngorat pun...hahaha....cume aku xpernah lg g tgk wayang sengsorang....hehehe....kalau tak pun, aku duk termenung kat umah...layan feel ckit...hehehe....
alamak...lagu baik-baik sayang....my feberet song.....ade maksud yg mendalam.....hehehe...kdg2 lagu tu la yg wat aku selalu termenung...ape yg aku menungkan?mendalami setiap bait2 ayat lagu tu....hmmmm....lagu tu membawa erti dlm hidup aku.....dengan seseorang....kdg2 tertanya2 gak aku..mampukah die buat ape yg ade dlm lirik tu....tp xpela....die pun insan biasa....dia pun perlukan masa utk buktikan sesuatu....
okeh...time lunch...xmau sedey2 dah...hmmm...lunch ape ekk ari ni?akan dipikirkan....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan