Isnin, 7 November 2011

Selamat sampai di Jengka.......my hometown

Alhamdulillah....sampai jugak kami......dalam pukul 9 td sampai kat rumah......perjalanan lancar.....semuanya dengan kehendak Dia......dan tak perlu guna gps......hehe.....sebelum balik tadi, sempat la singgah rumah adik beradik ayah aku yang lain.....kebanyakannya menetap kat area sana je pun....itu sudah baguuussss......hehe......

Last sekali jumpa adik ayah aku yang paling bongsu....first time kot aku jumpa dia.....dia pun tak kenal aku....hehe....dia keje kat sekolah....jadik pengawal keselamatan...so,kiteorang jumpa kat sana jela.....sempat la melawat kawasan sekolah tu.....teringat pulak zaman kanak-kanak riang dulu...yang datang sekolah tahunya nak main dengan kengkawan je....jumpa geng la katakan......hehe.......

Ni ler rupa kanak-kanak riang yang ikut sekali tadi....a.k.a sepupu aku ni.....kecik2 lagi haaaa.....senang nak layan....kalau yang dah besar2 tu aku dengan serta merta akan berubah perwatakan....tetiba jadik pemalu gitu.....hahaha.......


Sempat la aku join sekali.....muka pun dah tak boleh nak tahan....panas pulak tu......hehe.....bebudak ni je yang pandai main tengah2 panas.....

Okeh budak2......semoga kita jumpa lagi.....ehh,lupa nak kenalkan...yang lelaki tu namanya haziq...yang pakai baju pink tu atirah dan yang kecik tu aqilah........pening gak la aku nak melayan dieorang....tapi takpe, sekurang2nya aku tak bosan....ada geng........budak kecik pun budak kecik laaaa........huhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan