Rabu, 28 September 2011

Sedih di waktu open house.....

Aku baru balik dari open house company aku.....sepatutnya semua orang happy....dapat makan free...boleh bersembang2.....menyanyi2...tapi aku???tetiba aku takde mood untuk semua tu.....tak tahu la pasal apa....apa la yang aku duk fikirkan ekk....sedih....datang pada masa yang sama.....orang duk bergelak ketawa, aku lak macam takde perasaan....huhu...ada la jugak aku gelak sikit2....hehe....

Hmmm...tapi takpe.....semua tu bisa diurus....petang ni pulak aku ada sesi berkaraoke dengan group aku.....harap-harap aku boleh happy laaa.....hehe






Dan, aku ambil bunga ni dari tempat open house td.....orang hotel tu kata boleh ambil, aku tibai jela.....bukan aku sorang je okeh......hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan