Khamis, 22 September 2011

Koleksi handphone aku......

Macam banyak je hp kan??hehehe.....takde la banyak sangat pun....satu je pun...yang ada tu cuma kotak-kotak je.......terlupa nak buang.....tersimpan lak kat rumah.....hehe......


Hehe...ni la hp first yang aku beli menggunakan gaji aku......hp murah jekkk....tapi, ternganga gak la masa nak membayar......huhu......


Lama gak aku guna hp tuh......Lepas tu, upgrade sikit la kan.....aku guna hp ni lak.....samsung touch screen gitu.....nak berlagak la kononnya kan.....amek kau......akibat bengang guna hp gitu, tak sampai sebulan aku beli hp lain lak......tapi, kena tipu la plak.....sedih tul....masa tu nak menyesal da tak guna da pun.....then, terpaksa la aku beli hp gini....huhuhu


Woooo....jangan main-main ngan hp ni.....terbaik tu....sound pecah telinga tu....sim dual lagi taw.....radio dia memang best....pakai antena tu....hikhik....tak kesah.....asal ada memori kad okeh......hehe......

Then, aku beli lain lepas aku putus dengan ex bf aku....bukan sebab berkecai okeh.....tapikan, hp ni kira tahan gak laa....kena baling kat dinding pun still okey......terbaeeekkkk!!!!...hahaha......

Agak-agak, aku guna hp apa sekarang??hmmmm....biar lah rahsia.....hehe.......mak aku sampai membebel la sebab anak dia ni suka sangat membazir......jangan risau mak.....anak mu ini dah insaf dari berbelanja boros......hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan